Onze Merken

Sloten en Deurbeslag. Het AXA Veiligheidsbeslag voldoet aan alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen® stelt op het gebied van inbraakwerendheid en bezit het SKG® keurmerk. Omdat de keuze deurbeslag aan individuele smaak is gerelateerd, kunt u bij AXA het model veiligheidsbeslag zelf bepalen. Deurbeslag en sloten.

Sloten en Paniekbalken. Cisa biedt een groot aantal sloten voor houten deuren om alle installatie voldoen. Cisa is marktleider in deze sector en beschikt over een breed scala van oplegsloten en de paniek sloten zowel voor elke vorm van gebruik en de mate van veiligheid. SKG® en Politie Keurmerk

Doorline Postvangers en Brievenbussen. door-line® is een programma tochtwering en afdichtingen voor eigentijds wonen en de bouw. Het concept voor de bouw speelt in op de wensen van afnemers en de eindgebruikers. Voor ieder tochtwering en afdichtingsprobleem hebben wij de juiste oplossing. Postvangers in elke kleur leverbaar met tochtwering.


Cilinder sloten. Gege-cilindersloten kunnen in heel wat varianten worden ingezet in sluitplannen. Ze garanderen maximale bescherming tegen aftasten door profieloverlapping en anti-pickingbehuizingsstifen. Gepatenteerde oplossing biedt extra beveiliging tegen ongeoorloofd kopiëren van sleutels en tegen inbraak- en manipulatiepogingen. Gege cilinders zijn in vele maten en soorten leverbaar, knop tot profielcilinders.

HMB Meerpuntssluitingen. De HMB Meerpuntssluiting is kwalitatief een topper en met bedieningsgemak. Daarnaast is de Meerpuntssluiting voor vele toepassingen geschikt en de haakschoot heeft de beste indraai van alle bestaande Meerpuntssluitingen. Tot slot is de Meerpuntssluitingen zowel aan de boven- als onderzijde voorzien van twee schuine toelopende haakschoten.

Deurbeslag. HOPPE, toonaangevende merk in Europa van deurbeslag voor deuren en ramen, zich kunnen aanpassen aan de persoonlijke woon-en meubelen stijl. Elke originele HOPPE product biedt een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. HOPPE producten zijn de professionals de eerste keuze, er is voor elk wat wils uitgebreide assortiment.


Cilinder sloten. Iseo sloten en cilinders hebben aan verschillende veiligheidseisen voldaan. Mechanische cilinders met de traditionele sluitmechanisme. Zij bieden oplossingen voor elk wat wils: cilindersloten en Panieksloten, zowel mechanische als elektrische. Daarom geschikt voor vele soorten hout, aluminium en stalen deuren. Iseo sloten zijn in bijna elke maat leverbaar.

Cilinder slotjes. Lowe en Fletcher / Euro-Sloten Groep is een van de grootste in het Verenigd Koninkrijk fabrikanten en sloten leveranciers. Zijn gespecialiseerd in Automatencilinders en leveren van meer dan 50 miljoen producten per jaar. Voor elke sluiting wel een oplossing en in vele soorten en maten leverbaar.

Sloten en Deurbeslag. Het slotenmerk LIPS is een begrip op de Nederlandse markt en uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van mechanische sloten. LIPS veiligheidssloten voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®. LIPS deursloten bieden voor iedere situatie een sluitsoplossing. LIPS sloten zijn betrouwbaar.


Brievenbussen. Mefa ontwikkelt brievenbussen van hoge kwaliteit en aantrekkelijk design met een focus veiligheid. Mefa brievenbussen zijn in vele soorten en kleuren leverbaar. Ze willen dat de eindgebruikers voelt dat ze hebben nagedacht over de producten en in het dagelijks gebruik. Mefa motto: We zorgen goed voor uw post.

Sloten en Deurbeslag. Voor iedere situatie een sluitsoplossing. Nemef deursloten bieden voor iedere situatie een sluitsoplossing. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur, om woningbouw of utiliteitsbouw. Nemef sloten zijn makkelijk te installeren. Nemef veiligheidssloten voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®

Beveiligingsproducten. Secu biedt u een veilig gevoel. Dit met een uitgekiend programma beveiligingsproducten. Daarmee bedoelen om de woning écht inbraakwerend te maken. Hiervoor worden alleen materialen gebruikt, die voldoen aan de eisen ten aanzien van het gebruik.De productie en kwaliteit wordt nog eens extern gecontroleerd door het onafhankelijke SKG®.


Alle merken